torsdag 14 april 2011

Samsung Galaxy Tab. Den minsta tabben på marknaden

Har ni missat det? Den minsta tabben på marknaden är det Samsung som står för. Med sina 7" är Samsung Galaxy Tab inte endast en surfplatta utan den går även att ringa och smsa ifrån.

Samsung Galaxy Tab väger bara 380 gram och den mjukt rundade designen och det kompakta formatet gör den så pass liten att den får plats i innerfickan, men den är samtidigt stor nog för att ha den i knäet i soffan. Med surfplattan Samsung Galaxy Tab  kan du surfa på internet och njuta av alla former av multimedia samtidigt. Lyssna på din favoritmusik samtidigt som du uppdaterar din Facebookstatus. Eller läs en e-bok, titta på bilder eller se en film i full HD direkt från internminnet eller minneskort, streamat från internet eller från en dator via dlna-tekniken. Samsung Galaxy Tab har stöd för Flash så du surfar obehindrat på alla sidor på internet. Ta med dig Galaxy Tab dit du vill. Du kopplar upp dig via det inbyggda mobila bredbandet eller WiFi.

Att bara kunna surfa på internet är inte allt. Tack vare operativsystemet Android 2.2 och Android Market har du tillgång till tiotusentals appar som du kan ladda ner och göra din Galaxy Tab precis så som du vill ha den!

Den kan till och med bli din fjärrkontroll till teven. En hel del praktiska funktioner är redan förinstallerade, exempelvis Think Free med vilken du kan öppna och redigera olika Microsoft Office-dokument. Med surfplattans kraftfulla processor på 1 Ghz blir pekskärmen mjukt följsam och distinkt på en och samma gång.

Det går att ringa från Galaxy Tab. Antingen kan den ligga på bordet och användas som en högtalartelefon eller så ansluter man en bluetooth-hörlur om man vill vara privat. Galaxy Tab har två kameror och den främre kan användas till videokonferens. Naturligtvis kan man även skicka sms och mms.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar