lördag 27 augusti 2011

Mr L0v3

Jag måste bara tipsa om en bra app och en speciell kille.
 
Vi börjar med appen. Soundcloud, finns både till Iphone och Android. Dessutom finns den på internet, www.soundcloud.com
Där kan man lyssna på andras låtar och remixer, och dessutom lägga upp eget. Ett väldigt bra ombyte ifrån spotify.


Nästa sak jag nämnde ifrån början var en person. Min kollega Johanna presenterade mig för appen, och då också för denna "djn". Hennes lillebror Love. På soundcloud heter han "Mr l0v3". Jag har fastnat för hans mixar, han är sjukt duktig! Och jag måste erkänna att varje morgon på väg till jobb, lyssnar jag på hans mixar, och taggar till för en bra dag på jobb.
Ett stort Tack! till Johanna som tipsade mig om appen och Love, och tack till Love som gör mina förmiddagar till toppen dagar!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar