måndag 26 december 2011

Make up test

I år fick jag en julklapp av Sandra. Att följa med henne på en Make Up kurs. 2 gånger i veckan de närmsta 3 veckorna. Så vi möttes upp inne i stan idag och gick dit. Och GUUUD va roligt det var!

Jag hade fått för mig att det säkerligen skulle vara nån introduktionskurs, ni vet sån här "hur gör man en snygg bas-make up" men näää då. Detta hölls av en tjej i ca 30-35 års ålder och en kille i 25 års ålder, som på helgerna hade extra jobb som dragqueen.

Så egentligen har vi mest snackat om hur roligt man kan ha med smink. Och självklart fick vi prova en del. Jag var ju helt oförberedd på hur detta skulle vara så jag är självklart positivt överraskad.
Så nu blir det nog en hel del make up bilder här på bloggen också.  

Det började med att vi fick lite tips och trix, vilket vi fick under tiden vi höll på också självklart, sen visade dom lite bilder från deras jobb och från vad dem gjort innan. Bland annat var där "följdbilder" bilder där du ser steg för steg hur dom har gått tillväga. 
Men det var ju inte bara dom som skulle snacka, vi satt ju inte där bara för att lyssna. Självklart fick vi prova på själv. I grund och botten är det ju så att man lär sig av erfarenhet.
Alla i gruppen fick vars en färg som skulle bli inspirationen, och jag fick smaragdgrön. En lite ovanlig färg, men dock så rolig!


Detta blev ett av mina resultat.

Imorgon ska jag åka in till stan och inhandla lite nya verktyg och troligen en eller annan ögonskugga. Här ska det lekas! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar