onsdag 25 januari 2012

Man får bli trött ibland

För 1½ vecka sedan kom min kille hem från söndagens korpen fotboll, med gipsad arm. Det hade hänt en olycka på fotbollen och han hade fått armbågen ur led och där av hade han fått åka in akut och fick gipsat armen. Detta har medfört en sjukskrivning, än så länge är det enda vi vet att vi ska tillbaka till sjukhuset i morgon och då ska dom ta bort gipset, röntga armen igen och titta över den om det måste gipsas igen eller om det har blivigt bättre.
Enligt läkarintyget han fick är han godkänd sjukskrivning längst till och med den 17/2 men är läget fortfarande dåligt kanske det blir förlängt.


Jag är inte den som ofta håller mig stilla när jag är hemma utan brukar pilla om kring eller åka ut och träffa kompisar, kanske tar en eller annan fika lite då och då. Men nu när min bättre hälf sitter hemma hela dagarna och inte kan göra något så känner jag mig lite skyldig till att sitta där med honom och underlätta hans vardag. Jag hjälper han att klä på sig, jag gör frukost till honom, jag springer runt i lägenheten och är hans passopp rent ut sagt.
Mitt eget fel! jag vet!
Men vad gör man inte för den man älskar. Men självklart, så går man varandra på nerverna när man inte är vana vid att vara med varandra 24/7. Vi brukar ju ändå vara ifrån varandra när vi jobbar eller när han tränar eller nått sånt. Men nu är det bara jag som jobbar och tyvärr har det inte blivigt så mycket sånt närmaste veckan.

Dessutom var mitt konto tomt på pengar så det där med fika och sånt var ju bara att glömma.


Igår åkte jag upp till min mamma och har spenderat dem närmsta 24timmarna här, vilket faktist har varit rätt skönt. Självklart älskar jag min kille, men ibland måste man få lite luft. Nu har i alla fall lönen kommit och då kanske man kan få sig till att gå ut lite mer. Komma ut på stan och kanske träffa någon vän, få prata av sig lite och helt ärligt, få komma ut och bara vara människa igen. I förrgår kändes det inte bra. Kände mig så innestängd och var nära på att klättra på väggarna.

Förhoppningsvis är armbågen bättre imorgon och så fort gipset är av så kanske min kille kan komma igång igen. Trots allt så underlättar det mycket om vi bara hade kunna komma ut lite. Kanske gå en runda. Men så länge kan är gipsad kan vi inte heller klä på honom så ordentligt och jag är rädd för att han kan bli sjuk i denna kylan om han inte klär på sig ordentligt.. Dessutom är han så himla slö nu när han är gipsad.


Time will tell. Men jag hoppas på att tunneln snart tar slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar