måndag 6 augusti 2012

Dip Dye

Inför min födelsedag gjorde jag ett försök till dip dye som jag faktiskt blev rätt nöjd med. Jag hade rätt så mycket utväxt redan så det var ändå dags att färga om det.


Det började så här:
Med en grym utväxt alltså.Det första steget var att färga utväxten
Nästa steg var att blondera topparnaJag började med att sätta gummiband över där blonderingen skulle sättas, och var jag sen skulle "jämna" ut det blonderade och det mörka håret. Sedan satte jag i blonderingsmedlet. 
Sedan satte jag folie över det blonderade håret för att inte få det på något annat, och efter det värmde jag det lite med hårfönen för att aktivera blonderingen. När medlet hade suttit i håret den tiden det skulle så tvättade jag håret och fönade det för att se resultatet.Resultatet blev så här. Kunde blivit ljusare men ville inte blondera det för många gånger efter var annat.Nästa steg var att sätta i den röda färgen


När jag hade satt folie runt detta också så upprepade jag samma steg som med blonderingen och fönade det för att aktivera färgen. När det hade suttit i tvättade jag håret igen och fönade det för att se resultatet.Slutresultatet Jag måste faktiskt säga att jag blev nöjd. Med mitt jobb kan man inte se ut hur som helst, men man kan ändå vara lite personlig. Man jobbar ju ändå inte alltid :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar