tisdag 8 januari 2013

2012 and still going strong

År 2012 blev inte året då jorden gick under. Inte denna gången heller. Tror inte man ska tro på mycket på gamla historier om hur jorden ska gå under. Ialla fall inte när det är historier som skapades för 2-3000 år sedan. Hade forskare påstått det i dags läget är det kanske värt att tänka på och undersöka. Jag kommer ihåg hur det sas att jorden skulle gå under på nyårsafton 1999-2000. Och hur gick det med de?   

FAIL


Ialla fall så hade jag tänkt sammanfatta hur mitt 2012 var.


Året började med att jag (teknikfreak som jag är) köpte mig en ny vän. En Samsung Galaxy Tab 10.1. En androidbaserad surfplatta. Den följde mig vart jag än gick. En underbar vän.

I början av Januari kom sambon hem efter en korpen fotbollsmatch som inte hade slutat så bra. Detta innebar 1½ månads sjukskrivning och en hel del "sitta vid soffan och jämra" för hans del. I mitt fall innebar det större ansvar och ett otroligt stort prov på mitt temperament. Men som alltid klarade vi av det också.Mitt i sambons sjukskrivning föll droppen. Ja, helt ordagrant. Vattenläckage från taket i badrummet. Just då hade jag en personlig svacka och detta kunde varit droppen. Jag var nära på att gå in i väggen, men klarade mig ur det och gaskade upp mig, och året fortsatte. Så gjorde även läckaget i taket. Reparationen pågick i ca 2 månader.    


I början av Mars reste jag och min sambo på semester till England för att hälsa på hans syster och hennes kille. Vi åkte med min killes närmaste familjemedlemmar (mamma, pappa, farmor, lillebror, lillebrors flickvän och pappas bror) resan varade i 6 dagar och var en otroligt skön upplevelse. God mat, god dricka och otroligt trevliga upplevelser. Dock kunde det varit bättre väder.  

bildtext behövs inte :P


Vi hann väl i princip bara hem efter semester sen vart livet igång igen. Dags för jobb. På jobb låg där 2 söta leksaker till mig och sambon. 2 nya mobiler. En vit (min) och en svart Sony Xperia S. Sambon har kvar sin idag, min har mamma ärvt. (Alltid lite extra roligt när mamma ärver dotterns saker :P ) Vårmånaderna gick förbi rätt snabbt och inget speciellt hände. Mycket jobb och väldigt lite sömn.

Sommaren kan sammanfattas med endast en bild. Ingen text behövs.


I slutet av Augusti införskaffade jag mig en ny vän. Samsung Galaxy S3 blev min andra halva. En trogen vän =)


I början av september hjälpte jag och sambon mina föräldrar med en skåneträff med deras motorcykel klubb. Träffen hölls i grottbyn utanför höör och var en otroligt rolig helg som vi sent kommer att glömma.

I slutet av december köpte jag mig ännu en ny vän, Samsung Galaxy Note 10.1. Ännu en surfplatta fast med penna vilket underlättar en hel del har jag märkt. När jag köpte denna tog mamma över min gamla surfplatta. Vi är nog lite teknikkåta hela familjen :P


För vidare berättelser måste jag tyvärr säga att livet har flugit förbi rätt snabbt sedan mitten av september och jag har egentligen inget speciellt att berätta om det. 


Dock kom jag på att jag glömt att berätta om en sak. Det hände faktist mer i sommaren än bara jobb och alkoholdrickande. Jag mötte även Becca. En underbar tjej som förgyller med sin närvaro på så himla många sätt!! Mitt lilla hjärta >3Jag har säkert glömt en hel massa saker, men detta är alltid något iaf =) Men det var då, och nu har vi 52 veckor av 2013 att se fram emot :D
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar