torsdag 28 februari 2013

Moving out, moving in, moving up!

Jäklar va dålig jag är på att uppdatera! Jag ber om ursäkt för det. Men något dåligt drar oftast med sig något bra!

Jag ska flytta. Eller jag?!?   VI ska flytta!!! Hela familjen!

18.44 igår skrev vi på köpavtalet för vår nya lägenhet och idag sa vi upp vår nuvarande lägenhet. Preliminär inflyttning var först satt till den 3/6, men eftersom att vår hyreslägenhet får utflyttningsdag 31/5 så får vi nog försöka att ha inflyttningsdag i den nya, samma dag eller kanske dagen innan.
Det verkade inte som att säljaren var omöjlig. Tvärt om ville hon nog gärna flytta precis som mig, hellre nu än senare :P
Detta är vårt blivande kök. Självklart finns det småsaker att fixa och göra i lägenheten, tex byta tapet på vissa ställen, men vem fan bryr sig?! Det är VÅR lägenhet, och vi kan ändra nästan precis vad vi vill?! Så jäkla skönt!!!
Hela lägenheten är jätte fin och fräsh. Det enda som egentligen ska göras är att vi ska sätta vår egen prägel på det =)

1 kommentar:

  1. Hej. Godiset med smak av ingerfära köpte jag faktiskt på Coop Forum :)

    SvaraRadera