onsdag 27 mars 2013

Silky smoooth

Jag vet inte vad som har hänt med mig. Har känt mig omotiverad att blogga jätte länge men nu bestämde jag mig för att det ska bli ändring på det! Jag börjar med att kasta in 2 tips.

Jag jobbar ju i butik och då är det vanligt att man dagligen kommer i kontakt med pengar och andras saker (tex mobiler) så är man rätt så utsatt för bakterier, vilket resulterar i att man tvättar händerna ofta och använder mycket handsprit. Detta resulterar väldigt ofta i att jag får hyfsat torra händer. Jag har gått och tänkt länge att jag skulle leta upp en handkräm som jag skulle trivas med men det har inte blivigt så. För än idag.
Idag blev jag trött på att mina händer kändes svagt som sandpapper och gav mig in på Kicks för att leta upp min nya handkräm. Jag är rätt kräsen när det gäller krämer så jag stod rätt länge och letade. Men den som letar den finner =)

Pink Punch Hand Cream

Detta är min nya handkräm. "En fuktighetsgivande och mjukgörande handcreme med sheasmör och vegetabiliska oljor. Absorberas fort av huden utan att kännas kladdig. Skyddar huden mot yttre påfrestningar såsom vatten och kyla.
Pink Punch doftar som en härlig cocktail av frukter och bär som känns svår att motstå." (Taget från kicks.se)

Inte nog med att den luktar supergott! När du köper en produkt ur doftserien Pink Punch, skänks 5 kronor oavkortat till Rosa Bandet, genom bröstcancerföreningarnas riksorganisation, BRO. Superbra ju!
Och vilket pris? Jo endast 49kronor. Som hittat!!!Mitt nästa tips är en hårprodukt.
Jag är en av dom som kan fixa håret så det är super bra, gå ut och nästa gång jag kommer in igen så ser håret ut som kalabalik! Jag har nog fler "bad hair day(s)" än bra hår-dagar. Och detta är rätt jobbigt ibland. Jag tvättar håret så ofta som min frisör rekommenderar mig att göra. Men mitt hår har sitt egna lilla liv. Jag har länge funderat på vad jag skulle kunna göra för att håret skulle se lika snyggt ut när jag kom till jobb som det såg ut när jag gick hemifrån på morgonen.  Ska man behöva ha mössa på sig varje dag för att inte håret ska bli som Tina Turners ??

Idag var droppen! Fixade håret i morse så det såg bra ut och när jag kom till jobb såg det ut som om jag och sambon nyss hade tagit en snabbis. Det såg alltså INTE bra ut! När jag ändå var inne på Kicks så gick jag en extra runda för att se om jag kunde hitta något som kunde hjälpa för mitt problem. När jag gått en liten stund slog det mig, en av mina vänner som är frisör har tipsat mig om torrschampo. Jag letade snabbt upp det och läste på förpackningen. Där hade vi det!

Batiste Dry Shampoo Cherry

"Batiste torrschampon är det perfekta sättet för att omedelbart rengöra och fräscha upp håret mellan tvättar. De är lätta att applicera och ger håret ett "nytvättat" utseende.
Dry Shampoo Cherry har en doft av körsbär." (Taget från kicks.se)

Vilken skillnad!! Håret känns förvisso inte nytvättat men ändå. Det är mycket lättare att ha och göra med än hur det brukar vara annars. Och inte nog med det, de kommer en svag doft av körsbär så fort jag svänger med håret =)


Nu mera luktar jag supergott både om händerna och i håret =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar