tisdag 9 april 2013

Can't wait

Längtar till den 31:a Maj mer och mer då vi ska flytta till vår nya lägenhet. Där vi bor idag blir värre och värre för var dag som går. Kan säkert dra upp minst 10 saker som har hänt det senaste året som får mig att ifrågasätta varför vi bott kvar, men idag blev jag riktigt förbannad. Alla dom som känner mig väl vet att jag kan bli sur när någon/något gör mig illa/sur, men sen går det över snabb. jag bara skakar det av mig. Men att det tar hårdast på mig när någon av mina närmaste blir påverkad. Då kan jag bli riktigt förbannad.

I lördagskväll var vi ute och firade en tjejkompis som fyllt 25 i veckan och tyvärr råkade någon skvätta dricka på min killes nya ljusbeiga byxor som han hade köpt samma dag. I och med att dom är ljusa tänkte han som så att ju fortare han tvättar dom desto lättare är det att få byxorna helt rena igen. Där av blev det bokat en tvättid i morse klockan 07.00.

Som vissa vet så har min sambo börjat jobba kvällspass igen och jobbar då fram tills ca 23.15 om kvällarna vilket gör att han inte är hemma för än nämre midnatt. Alla som känner oss vet också att min sambo inte är den piggaste på morgonen. Men ändå gick han duktigt upp 06.55 i morse för att gå ner och påbörja tvätten. Bara några minuter senare kommer han upp igen, sur som en citron och säger att ingen av tvättmaskinerna där nere fungerade. Han hade kollat i båda tvättrummen (vilket innehåller 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp i var rum) Men ingen av de 4a tvättmaskinerna fungerade. Dock fungerade torktumlarna men det hjälper ju inte när man inte kan  tvätta?!

Som jag sa innan så hade jag själv säkert varit arg i 5 minuter men sen hade jag skakat det av mig och gått och lagt mig igen. Men denna gången gällde det ju inte mig, denna gången var det min sambo. Han behöver sin sömn och jag tycker riktigt synd om honom som har gått upp så tidigt, med inställningen på att bara tvätta några timmar så vi slipper göra det en dag när vi är lediga och kan göra roligare saker.

Det enda vi kunde göra var att skicka en felanmälan till vår hyresvärd och hoppas på att dom åtgärdar problemet så fort som möjlig. Men det hjälper ju ändå inte? Vi fick ju ändå inte tvättat idag? Min sambos morgon blev ändå förstörd?


Det lär väl sluta med att jag får ta min enda lediga dag på hela veckan och tvätta då, OM nu hyresvärden hinner fixa tvättmaskinerna. Dom är inte dom snabbaste på att åtgärda problem.
Nä jag säger det igen. Jag längtar tills 31:a maj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar