måndag 3 juni 2013

Första dagen som nyinflyttade

Idag gick registreringen igenom. Nu är jag och sambon nyinflyttade på riktigt. klockan 10.58 lämnades nycklarna in till gamla hyresvärden och 13.00 kunde jag se vår nya adress på internet när jag kollade upp var vi bodde.    Lyckan är obeskrivlig fortfarande!  Så fort man gör någonting här hemma så kommer man på sig själv tänka "shit! Jag bor här! Detta är mitt!"  Dock går det att vända på många håll.... "Min fina lägenhet" men å andra sidan, "åh mitt jävla skit i alla lådorna som ska packas upp!"   Tänk om man kunde hyra folk som kunde packa upp ens lådor och inreda ens lägenhet med det. Men samtidigt så hade det inte varit så personligt då.. Nä lika bra att göra det själv.


Jaha, jag har fått många önskningar på bilder sedan de sista inlägget jag gjorde.  Vi har inte riktigt kommit så långt så vi har kommit i ordning. Vi bor fortfarande i lådor. ca 80% av lägenheten är kaos! Men vad gör det i slutändan :P

Här ska ni få lite bilder på hur det såg ut första dagen vi var här. Ungefär en timme efter vi hade skrivit på kontraktet.

 Detta är köket. Plats för ett bord med 4a stolar och ändå stort nog för våra behov. Ett + i kanten är att där är diskmaskin :D
 Ett lagom stort vardagsrum som möter våra behov och dessutom är neutralt nog för hur vi vill inreda det.

 Detta kommer att bli vårt arbetsrum, plus att jag ska ha ett sminkbord där stort nog för alla mina grejjer som jag behöver för att bli den skönhet jag är om dagarna ;P
Detta är sovrummet med en lagom stor garderob för vardagskläderna.Det bästa med hela lägenheten är altanen och trädgården. Fast altanen är nog liiite bättre än trädgården. Älskar altanen och trivs så sjukt bra där ute!Det finns inga bilder på badrummet i dagsläget då det är något vi håller på att renovera pga olika anledningar. Men det kommer självklart bilder sen. =)


Självklart har sängen kommit på plats i sovrummet, och soffa, soffbord och tv på plats i vardagsrummet. Även köksbord och stolar har kommit på plats i köket. Men vi sitter aldrig där. Fick jätte snygga altanmöbler av mormor i inflyttningspresent som vi använder flera gånger dagligen! Ännu en sådan sak som gör att altanen är det bästa med hela lägenheten!  Bild på det får komma senare. Har inte fått några bra bilder på det än.


Men så lång har vi kommit för tillfället. Men nu när vi är av med den gamla lägenheten så är det bara den nya som gäller och då får man ta lite varje dag. Men det ska nog bli bra i slutändan :D

Men det viktigaste är att vi trivs. Och JA, som vi trivs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar