söndag 14 juli 2013

Love red as wine

Ingen har väl missat att jag är skogalen??!??
Jag älskar skor! För några veckor sedan köpte ju jag och mamma vars ett par Ldir stövlar, tyvärr gick min ena sko sönder i sulan första dagen jag hade dem på mig och jag fick lämnat in dem på lagning. En vecka senare när jag hämtade dem stod där ett par röda Ldir sneakers i butiken som verkligen skrek efter mig. Jag hörde skorna viska mitt namn flera gånger medan jag gick runt i butiken och tittade på kläder. Självklart var jag tvungen att prova skorna innan jag gick där ifrån.
Resultatet blev att jag gick hem därifrån med 2 skolådor i påsen. Dem gamla och ett par nya.
Än så länge har jag nog bara använt skorna 2 gånger, men varje gång jag går förbi dem i hallen så kallar dem på mig. Och för att vara helt ärlig så sitter jag och sneglar på dem just nu. Varje gång jag ska gå ut så funderar jag på vad jag ska ha på mig som passar till mina Ldir skor.

Tänka sig
Ibland tar man inte skor som passar kläderna, man tar kläder som passar skorna. :-P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar