torsdag 5 september 2013

Semester!! Efterlängtad semester!!

20.05 idag stämplade jag ut från jobb och påbörjade något som jag har längtat efter JÄTTE länge!  Jag påbörjade min semester!  Min första riktiga semester på 3 år! Detta är första gången under mina 3 år på mitt nuvarande jobb där jag tar ut semester, MED betalda semesterdagar :P Välförtjänt fick jag höra idag, av en chef.  Och ja, det är det nog verkligen. Jag har banne mig gjort mig förtjänt av semester :D
Vad är nu planen då?
Jo imorgon åker vi iväg på äventyr. Vi åker upp till Höörs kommun och till något som heter Grottbyn  där vi ska  få vara med om en av detta årets bästa helger!  Denna helgen har mamma och pappas motorcykelklubb deras årliga "Skåneträff" som mina föräldrar arrangerar där. Vi var med förra året som funktionärer och vi hade superroligt! Alla inblandade förra året var super nöjda och hade troligen lika roligt som jag hade!
Detta året gör vi om det och hoppas på att vi ska få ÄNNU roligare. Vi ställer upp som hjälpare/funtionärer då vi själva inte är med i klubben. Än. Vi har ju varken MCkörkort eller motorcyklar. Men vi var hjärtligt välkomma av alla förra året och är nog det detta året med.  Vi håller tummarna för att vädret är på sin topp denna helgen så vi kan få njuta riiktigt!
Resten av semestern då?  Ja vi har ju fortfarande lite här hemma som måste fixas, lite lådor som ska packas upp och ett badrum som ska renoveras. Hinner man göra något iaf så blir jag nöjd =)
Dessutom känner jag att jag behöver vila upp mig och få ihop lite nya krafter då jag har varit igång väldigt mycket på jobb de senaste månaderna, och hipp som happ så samlas det mer på hög som är kommande. Egentligen så har jag inte tid att ta semester från mitt arbete just nu, för jag behövs, men samtidigt känner jag att jag inte kommer att kunna göra 100% när jag inte är riktigt utvilad och huvudet känns som 1000 bitar. Jag behöver verkligen en paus, lite vila och samla mina krafter.
Känner jag mig själv rätt så har jag arbetsabstinens på tisdag, men det struntar jag i, för jag vet att jag måste samla mig själv. Ambivalens på hög nivå!
Annars då?  Något annat jag vill berätta?     Jo tusentals saker! Men allt kan inte komma samtidigt :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar