måndag 30 december 2013

Tekniskt kär!

Samsung galaxy gear - Telefonsamtalet är alltid nära

Så står det på samsungs hemsida när man googlar på Samsung Galaxy Gear.  Varför berättar jag nu det?  Jo för de ska jag berätta för er :P Jag har blivigt med klocka. Android klocka!
Jag är ju väldigt teknikintresserad och har länge fått höra om den där fina finessen med att ha en klocka som kan "smarta" till ens liv, genom att man ska kunna ringa och svara samtal, läsa sms och email osv direkt på armen, istället för att ta upp telefonen ur fickan. Jag vet, liiiite onödigt är det ju. Men ACK så roligt! Teknik oftast inget man MÅSTE ha, man dör inte utan det, men jag håller kvar med mitt påstående, ACK så roligt!
Små inflikar från samsungs hemsida:

Med Galaxy Gear missar du aldrig ett samtal

När din smartphone är för långt borta svarar du enkelt med hjälp av Galaxy Gear. Ring och svara direkt från din handled.

Galaxy Gear - design på riktigt

Med elegant metallic design runt din handled, får du tillgång till en rad smarta funktioner. Galaxy Gear är ett mobiltillbehör som hjälper dig att hålla koll på och hantera både tid, meddelanden och musik. 

Kommunicera snabbt med S Voice

Tack vare S voice kan du skriva meddelanden, anteckningar eller ställa alarm utan att röra skärmen.

Direkt från Galaxy Gear till din smartphone

När du får en notification i din Galaxy Gear speglas den direkt över till din smartphone, och det blir enkelt att hålla koll på läget.

Fota med Galaxy Gear

Galaxy Gear kan inte bara ringa och ta emot samtal, utan också fotografera. Med sin 1,9 megapixels kamera kan du fånga ögonblicken som annars går dig förbi.

Skriv anteckningar med din röst

Tack vare Galaxy Gears funktion Voice Memo behöver du inte längre ta upp din smartphone för att skriva anteckningar - nu kan du prata direkt till Galaxy Gear.


Klockan finns i 6 olika utföranden.Men självklart valde jag den snyggaste. Rose Gold.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar