måndag 30 december 2013

Vilket klipp!!

Länge har jag letat efter en ny Morgonrock. Och jag hade bestämt mig, antingen leopardmönster eller med svalor, hyfsat tjock och mjuk, ingen tunn silkes grejj. Ingen halvlång sak som bara täcker rumpan eller så. Något som värmer när man duschat eller när man fryser lite på kvällen. 
Till min förvåning har det varit supersvårt att hitta. 

Tills jag råkade springa på en leopardmönstrad på kappahl för 399kr, dagen innan löning. 

Tyvärr va ekonomin som den va så strax innan julafton och allt så jag fick vänta. Efter löningen har jag letat mig galen efter denna morgonrocken. Men förgäves 

Fram tills ikväll, då jag sprang bort på kappahl i stan efter jobb. Såg inte den där den hängt innan och började ge upp. Men tänkte att jag var där ändå och kunde lika bra fortsätta titta omkring på annat. Plötsligt! Där långt inne i butiken, hände Morgonrocken, och jag nästan sprang bort och ryckte den från ställningen. En kvar och det va rätt storlek. 399 är ju inte mycket för en morgonrock. Men så kom jag bort till kassan och då berättar tjejen i kassan att dom inte har hunnit skylta om helt, och att Morgonrocken from idag bara kostar 200kr. Som om de va meningen lixom?! Jag är superglad och detta året kunde inte slutat bättre!! 
ursäkta den dåliga bilden. Tror inte att rocken ville hänga på galge =) Den ville nog användas direkt :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar