lördag 4 januari 2014

Tvätta tvätta tväääätttaaaa

Idag åkte jag och sambon till Media Markt efter jag slutat jobba och förhandlade till oss en bra deal på en Tvättmaskin =)   Inte helt fel. Imorgon kommer mamma och pappa ner och åker med min sambo och hämtar den, efter det installerar dem den =) Tyvärr jobbar jag så det blir kul att komma hem till en installerad tvättmaskin =) SOM jag har längtat efter det =)  Har inte tvättat på flera månader då jag inte haft tid, och när man väl har haft det så har det varit fullt uppbokat eller problem med tvättmaskinerna i tvättstugorna. Så när vi fått installerat vår egen tvättmaskin så har man mer frihet! Man kan bestämma själv när man har tid att tvätta. Det kommer bli superskönt!

Här är en produkt bild på vår nya, fina Samsung tvättmaskin =)


Det ser lite ut som Samsung är ett favoriserat märke här hemma =) 
Räknar snabbt..
3 Samsung mobiler
2 Samsung surfplattor
1 Samsung dator
2 Samsung Tv
1 Samsung android spelare  (högtalare som man kopplar med microUSB kontakt eller bluetooth)
1 Samsung extern mobil laddare
1Samsung all-share cast hub
(vi kan ha mer med inte som jag kommer på rakt upp och ner)

och nu 1st Samsung tvättmaskin =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar