torsdag 8 maj 2014

*Sandra*

Vad är det för fel på folk?! 

En av mina bästa tjejkompisar har åkt upp till sthlm idag för att möta hennes sambo och hans familj för att fira sambons brors 30 års dag i helgen. Hennes sambo körde upp redan igår och har då tagit med sig resväskor och annat som dom skulle behöva i sthlm.
  Sandra landar i sthlm med endast pass, mobil och några få kontanter på fickan, endast det viktigaste för att kunna ta sig till familjen. Någonstans mellan flygplatsen och svågerns hus blir min tjejkompis påhoppad av 3 killar i unga tonår. Hon blir bestulen på mobilen och passet men när Sandra ber killarna om att få behålla de få kontanter hon har på sig för att kunna ta sig fram i sthlm, så misshandlar de henne och snor även hennes pengar. Mitt i allt blir killarna avbrutna när det kommer gåendes en dam med skällande hund, som skrämmer iväg killarna. Damen lånar ut sin mobil till Sandra som då kan ringa efter sin sambo, som hämtar henne och kör henne till akuten.
   En helg som dom har planerat väldigt länge och som skulle bli så rolig, kommer nu att innebära att Sandra får ligga på sjukhus med 3 brutna revben, en bruten arm och ett brutet ben. Jag säger det igen - Vad är det för fel på folk?!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar