torsdag 10 juli 2014

Det kunde gått värre!

Vill prata av mig lite.. Den 8e Maj blev en av mina bästa vänner påhoppad i stockholm, misshandlad och rånad. (Ni minns kanske att jag berättade om händelsen) Efter nästan en månad på sjukhus fick hon komma hem och har sedan dess knappt kommit utanför dörren om inte de va så att hon skulle gå på läkarkoll eller på rehab. (3 brutna revben, en bruten arm och ett brutet ben)

Idag fick jag finbesök av henne på mitt jobb, förvisso i rullstol, men det var så himla kul att se henne! Och självklart tyckte hon själv att det var skönt att komma ut. Tanken är att hon ska börja arbetsträna om en månad då hon har ett kontorsjobb, men det får vi se hur det blir med den saken.
Hon har fortfarande ont i revbenen och går på starka tabletter, men arm och ben är på god väg att bli bra igen. För att inte tala om det psykiska. Hur kommer man ifrån rädslan att kanske bli påhoppad igen? Men jag gillar min väns inställning "Det kunde gått värre!"

Tänka sig så bra ordspråk egentligen! Det kunde gått värre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar