torsdag 30 oktober 2014

And life goes on

Jobb jobb och åter jobb. Det är allt som står på schemat denna veckan. Men man får se det positivt. Det kommer ju att löna sig på lönen sen ;) hihi

Något nytt att berätta då?  Nä det har jag väl egentligen inte?

Livet fortsätter som vanligt.

Det börjar närma sig juletider men först har jag några födelsedagar att se fram emot. Bland annat så fyller 3 av de viktigaste männen i mitt liv år. Den 9onde November fyller pappa år. (Han blir "gubbe" men de säger vi inte högt :P ) Den 22 November fyller min svärfar år, men lite viktigare än det så fyller min sambo 29 år den 21e November. Tyvärr infaller den 21e en fredag och det är en fredag då både jag och sambon jobbar. Det innebär att vi kommer att fira både min sambo och min svärfar den 22e. Vi har gjort det förr och det blir alltid bra.

Alla presenter är redan avklarade så på de planet är allting lungt. DOCK kom sambon till mig i förra veckan och sa att han funderade på om vi skulle ha firandet hemma hos oss. Inga problem mig emot egentligen, om han nu bara kan bestämma sig.. Problemet är att hans farmor inte gillar katter. Hon är rättare sagt DÖDSRÄDD för katter. Hon blir helt paralyserad. Och vad har vi här hemma? Jo en katt.
Jag har inte hjärta att stänga in katten någonstans. Inte i hans eget hem?! Det bästa för alla är ju om vi firar hos hans föräldrar. Men ibland hade det ju varit roligt att vara hos oss någon gång?

ÅÅHH  ambivalens!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar