lördag 12 september 2015

6/8 Min födelsedag

Klockan 8 på morgonen, blev jag väckt av min sambo. "Jag tänkte att vi skulle åka iväg. Till Danmark." Ja visst sa jag. "Jag tänkte att vi börjar med fields, Och har vi sen tid så åker vi in till Köpenhamn och går på ströget" Åh ja Tänkte jag. Vilken bra idé. MEN självklart tänkte skånetrafiken annorlunda. Tågstopp mellan Malmö och Köptehamn. Så vi började vår resa med en frukost på Starbucks på Malmö Central.


Efter många om och men och mycket tänkade blev det tåg till Hyllie, och buss till Kastrup. Där ifrån Tåg till Örestad, där Fields ligger. 
Vi gick där en timme men hittade ingenting, Så vi fick åka in till köpenhamn C istället. Där hamnade vi till slut på ett torg och åt lunch, självklart tog jag födeldags-lunch-vin också! 


När vi satt där så råkade jag nämna att jag ville gå till Marc Jacobs butik, som låg 10 minuter där ifrån. Så det gjorde vi. För att göra en lång historia kort, så gick min kappahl-köpta plånbok sönder i dragkedjan i våras, och sedan dess har jag letat efter en ny plånbok.

Jag kan berätta att jag gick ifrån Marc Jacobs butiken med en vacker födelsedagspresent från min sambo, och en ny plånbok!
Idag är det F.Ö det finaste jag har i min fina Odd Molly väska =)
Efter det stannade vi till på Hard Rock Café och tog några drinkar, innan vi skulle ta tåget tillbaka mot Lund. Då passade jag på att ta en selfie ;) 


Vi skulle vara tillbka i Lund senast kl 18.45 sa min sambo. Så var vi också. Då drog han iväg mig på fin middag. Iväg på Bantorget 9. En supertrevlig resturang med ledning av Carl Bodin Svensk. Finalist i Sveriges mästerkock 2013. En omtalad resturang inom min familj och för min del en perfekt avslutning på min födelsedag! Där åt vi gott och "levde loppan"


Ingen åldersnojja här inte! En superbra födelsedag! <3
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar