lördag 12 september 2015

Augusti sommaren 2015

I detta inlägget blir det mest bilder, men även lite text ;)Vi nästan började Augusti med födelsedagsfirande, så varför sluta?


Dessutom hittade jag en vän =)

Katten tyckte det var olidigt varmt!

Dessutom hade vi besök av Lovisa på kvällstapps! 

Och jag tog mig äntligen tid åt att få i ordning på mitt sminkbord! Det är inte helt klart än, men det är sjukt mycket bättre än innan!Osså självklart semester selfien!

Och när man har fyllt år måste man ju ha fest! Så här såg jag ut då.


Och här har vi mina vänner.Ännu en selfie, på väg att handla kräftor och räkor inför fredags skaldjurskväll med svågern och hans tjej.
Dom blev nöjda. Till slut! =)STOR kräfta? Eller liten hummer?


Jag fick hem ett par "skämtglasögon" av en vän. Tyvärr stängde vi ner butiken där jag har jobbat de senaste 4a åren. Väldigt tråkigt. Men en dörr stängs, en ny dörr öppnas. Några dagar tidigare hade jag fått reda på att jag skulle bli förflyttad. Från Center Syd köpcenter, till Familia Köpcenter. Men jag är inte ledsen för det! Istället går vi ut vår sista semester dag, och slutar semester som vi började den. Tillsammans med Nathalie, Michaela och Jonny, och käkar lite middag.


Turkiskt kaffeDessutom, dagen efter, åkte jag och sambon på fest, sista helgen på semestern, till Lomma. Men före det måste man ju ta semester- ölen/vinet!


Och sen var det fest med trevligt umgänge!Detta var Augusti!  Med både glada och ledsna minnen. Det är alltid tråkigt att stänga ner en arbetsplats. Säga hejdå till alla man lärt känna på centrat, och all vänner. Men för min fördel så blev jag omplacerad (enda personen i den butiken) och fick börja i annan butik, tillsammans med, för mig, nya kollegor, nya kunder och ett nytt center. Jag försöker ta vara på varje dag och se alla möjligheter som finns. Men först och främst vill jag bli bekväm.

Någon som inte berättas i dessa bilder, är att jag den 1/8 fick avgångsbesked från mitt andra jobb. Jag blev inte uppsagd helt för än nu den 1/9 men jag fick iaf vetskap om det den 1/8. Men något man aldrig får glömma är att "När en dörr stängs, öppnas en ny!" Detta är något vi alla måste ta vara på. Man vet aldrig när ens situation ändras, och det känns först som att hela världen faller isär, men jag lovar, gräset är ibland grönare på andra sidan ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar