fredag 2 oktober 2015

bohemian chic

Nu har jag gjort det igen!  Fyllt på bland mina nagellack =)  Och en "liten" favorit här hemma är Depends minilack. Perfekt liten storlek men ändå så effektfulla färger och får jag säga det själv så är dom hållbara! Allt beror på för- och efter arbetet man gör. Ska ett lack sitta bra och länge så måste man använda både under- och överlack! Dessutom är deras nagellack skonsamma för plånboken då deras nagellack oftast kostar 29kr på tex Kicks och HM.

Denna gången blev det inköp av deras nya limited edition som heter "Bohemian chic". Jag har själv inte swatchat dom än men jag har sett så pass många bilder och videor på andra som gjort det, att jag vet att jag bara kommer att älska färgerna!! Så här kommer några swatch bilder, lånade på google och utav clawsincolors blogg.

#4077 - Free Spirit#4078 - Boho Style#4079- Flower Child#4080 - Earth Goddess


#4081 - Hippie In Love#4082 Woodstock Memories


JÖSSES! Hur snygg är inte Free spirit? Och Flower girl? Och Hippie in love?  Alla är så sjukt snygga! Hösten är räddad!! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar