torsdag 17 december 2015

Har verkligen ingen tid?

Jag har så himla länge velat lägga upp ett nytt inlägg här på bloggen, men jag har verkligen inte haft tid.   Med nya arbetstjänsten medföljde också väldigt många timmars pendling varje dag, dessutom fler arbetspass än vad jag har haft innan. Och på den lilla fritiden jag har, har jag haft en massa annat att fixa/göra. Men jag måste bli bättre på att fördela min fritid. Kombinera nytta med nöje som det heter.

Nu är det december och juletider. December är den mest hektiska tiden på året i min bransch, och samtidigt ska man lyckas hitta julklappar till familj och vänner. Men nu är det mindre än en vecka till julafton och bara 2 veckor kvar på året. Efter det får jag det nog lite lugnare, och hinner ta tag i mitt liv. Det finns en del som behövs fixas.   Förhoppningsvis får jag lagt upp några fler inlägg här innan årets slut. =)

Hinner jag inte det, så säger jag;

God jul och Gott nytt år! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar