söndag 6 november 2016

USA here I come!

Mycket har hänt sista månaderna.. Någon dag får jag väl berätta om det också. Men just nu blickar jag framåt =)

Nästa helg åker vi på efterlängtad semester. Natten till lördag åker vi till köpenhamn och klockan 07.05 avgår flyget. Slutdestinationen är ORLANDO =D

Vi kommer förhoppningsvis att hitta på en massa roliga saker, men främst åker vi dit för att min svärfar fyller 60 år medans vi är där. Dessutom fyller min sambo 31 år, också under semestern. Jag har redan gått en hel vecka och haft lite resfeber. Plus då att det flyger runt en massa tankar i huvudet, "Vad får jag absolut inte glömma?" "Vad kan jag absolut vara utan?" "Behöver jag tunna sommar kläder?" "Behöver jag varmare kläder?"


Ush ja, ni förstår kanske..
Men det kommer bli sååååååååå roligt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar